Kraamzorg Sabine Gezin

 

 

 

 

 

 

 

 

Kraamzorg Sabine wil er voor zorgen dat jullie als nieuwe ouders een onbezorgde en onvergetelijke kraamtijd hebben. Daarom wil ik de zorg zo veel als mogelijk samen afstemmen op jullie ideeën en verwachtingen.

Ik zorg er voor dat jullie elke dag dezelfde vertrouwde kraamverzorger in huis krijgen zodat jullie weten waar je aan toe bent. Ik zal niet alleen voor jou en de baby zorgen mar ook voor je partner en eventuele andere kinderen in je gezin. Samen overleggen we welke specifieke huishoudelijke taken ik overneem zodat bij jullie in het gezin thuis alles weer snel op de rit is.

Onwijs genieten

De kraamzorg is er op gericht dat jij goed kunt herstellen van de bevalling en dat jullie als ouders onwijs kunnen genieten van je kraamperiode en natuurlijk van jullie baby. Ik als kraamverzorger zal je niet alleen bijstaan maar ook tips en adviezen geven over de verzorging en voeding van jullie baby. zodra de kraamtijd voorbij is kunnen jullie zelf optimaal de uitvoering van de zorg voor jullie baby uitvoeren.

Vaste Kraamverzorger

Kraamgezinnen ervaren het als zeer prettig om één vaste kraamverzorger te hebben en dat ze niet met wisseling te maken hebben tijdens de kraamperiode. Ook het persoonlijke contact voor de bevalling wordt positief ervaren.
Het kan bij uitzondering voorkomen dat ik door omstandigheden de zorg toch niet kan uitvoeren, in dat geval zal één van mijn  collega‘s  de zorg overnemen. U bent dus verzekerd van kwalitatief hoogstaande kraamzorg!

Lees meer over wat je mag verwachten van je kraamverzorger

Zorguren

 

Zorgkosten

De 49 uur kraamzorg die landelijk vast staat (wanneer u borstvoeding gaat geven) wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Bij het geven van flesvoeding is dit 45 uur. De eigen bijdrage in de kraamzorg is landelijk vastgesteld op 4,30  euro per uur voor 2017. Wanneer u aanvullend verzekerd bent krijgt u ook de eigen bijdrage meestal vergoed. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekering. Soms is het nodig om de kraamzorg met een 9de en een 10de dag te verlengen. Dit gaat in overleg tussen de verloskundige en mij. Indien nodig zal de verloskundige hiervoor tekenen.

Werkgebied

Mijn werkgebied is Noord-Holland.

Aanmelden voor kraamzorg

Op het moment dat je in blijde verwachting bent, kun je je al aanmelden voor kraamzorg.

Aanbevelingen

fijne ondersteuning

Hoi Sabine, Bedankt voor de fijne ondersteuning tijdens de eerste week na Sarah's geboorte! Ik heb genoten van je lekkere tosti's en fruitbakjes en mis nog steeds iemand die me af en toe subtiel weet af te remmen! Het gaat hartstikke goed met Sarah; ze eet goed, ze groeit goed en ze is iedere dag Lees verder

Carolien Sarah

Voeg aanbeveling toe

Shares
Share This