Aanbevelingen

Op deze pagina vind je alle aanbevelingen van de ouders die ik heb bijgestaan met kraamzorg na de geboorte van hun kind (en soms na de geboorte van hun 2e kind)  hun waardering wordt ook uitgedrukt in sterren waarbij 5 sterren het maximale is.

default image

fijne ondersteuning

Hoi Sabine,

Bedankt voor de fijne ondersteuning tijdens de eerste week na Sarah's geboorte! Ik heb genoten van je lekkere tosti's en fruitbakjes en mis nog steeds iemand die me af en toe subtiel weet af te remmen! Het gaat hartstikke goed met Sarah; ze eet goed, ze groeit goed en ze is iedere dag nog weer mooier dan de dag ervoor. Wat een geluk hebben we met haar! We bellen je wel als de tweede zich aandient! 😀

Groet Carolien

Carolien Sarah 16 maart 2014

default image

Hartstikke bedankt

Hartstikke bedankt voor de goede zorgen! We missen je nu al 😉

Marit Gaasbeek . Kraamzorg 30 maart 2014

default image

Berichtje van Finn

Hoi Sabine Ypenga,
hier een berichtje van kleine Finn. Ik wil je heel erg bedanken voor de goede steun en tips die je mijn papa en mama hebt gegeven.
Je rust en geduld heb je goed op papa en mama over gebracht! Je bent inmiddels een weekje weg en het gaat ontzettend goed met mij!
Vandaag voor het eerst met de auto op pad geweest de stad in. Ik heb alleen maar geslapen, maar papa en mama vonden het reuze leuk!
Groetjes!

Astrid van der Matten Finn Kraamzorg 30 maart 2014

default image

De week is echt voorbij gevlogen

Bedankt Sabine voor alle goeie hulp, tips en gezelligheid.
De week is echt voorbij gevlogen... Nu moeten Chevelley en ik het helemaal alleen doen...
Maar dat gaat ons lukken, dankzij jouw!

Makay Chevelley Kraamzorg 31 maart 2014

default image

bedankt voor je professionaliteit

Sabine, bedankt voor je professionaliteit, goede zorgen, rust, geduld, gezelligheid en goede adviezen.
Bij een eventuele volgende hopen we je weer te zien...

Judith van Velzen . Kraamzorg 31 maart 2014

default image

We bevelen haar van harte aan

Sabine is een rustige en professionele vrouw waarbij je je gewoon op je gemak voelt. ze geeft goede bruikbare adviezen en zorgt er gewoon voor dat je eerste kraamdagen zorgeloos zijn. de volgende keer kiezen we zeker voor haar en kunnen haar bij iedereen van harte aanbevelen.

Samantha & Rene, Jayden Rozalie Kraamzorg 31 maart 2014

default image

fijne kraamperiode

Wat hebben wij een fijne kraamperiode gehad, mede dankzij jou!
Je hebt super voor ons gezorgd en bent een heel fijn persoon!
De rust die je uitstraalt is heerlijk!
Timo is een ontzettend lief mannetje, groeit hard en al erg wijs. Heerlijk!
Heel veel succes met je werk, en wie weet, ooit in de toekomst….. doen we weer een beroep op je!
Veel liefs van Martien, Eva, Ike en Timo

Martien, Eva en Ike Timo 31 maart 2014

default image

de rust zelfe

Lieve Sabine,
Ik weet nog goed dat ik me heel druk maakte toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis. Maar jij was de rust zelfe! Kreeg gelukkig extra kraamtijddagen en konden we deze in goed overleg indelen wat voor ons goed uitkwam. Ook met mijn andere twee jongens verliep alles goed. Dankzij jou kwam de borstvoeding goed op gang. Dit was in het ziekenhuis niet gelukt. De rust, goede gesprekken en de verwennerij….ik kijk met veel plezier terug op mijn kraamtijd. Veel succes met alles!

Pauliene & André, Sem, Levi Finn 2 april 2014

default image

Zora

Lieve Sabine,

Bedankt voor de goede zorgen tijdens onze kraamweek! We waren heel blij met je praktische ondersteuning en de structuur die je aanbracht in deze chaotische week, maar vooral ook met je omgang met onze zoon Rohan. Je was zo lief en zorgzaam voor hem dat ik hem met een gerust hart aan je toe durfde te vertrouwen zodat ik zelf de rust kon pakken die ik zo hard nodig had.
Fijn dat je er was in deze bijzondere en intieme periode van ons leven!

Liefs van Zora, Rawi en Rohan

Zora & Rawi Rohan 15 april 2014

default image

Simone

Lieve Sabine,

We waren in januari 2012 zó blij met je wijze adviezen, praktische hulp, berg aan babyervaring en de rust die je in huis bracht! Fijn dat je in augustus (bij ons tweede kindje) weer een weekje bij ons komt!

Groetjes,
Simone, Martin en Jasmijn

Simone & Martin Jasmijn 9 november 2014

default image

Martijn en Roxanne

Daar sta je dan in je huiskamer, 2 uur geleden bevallen en nu een baby'tje waarvoor je mag gaan zorgen. Zo blij als dat we waren, zoveel vragen hadden we ook. Gelukkig kwam Sabine ons helpen in de eerste week om van elkaar te genieten, maar ook om alles te leren qua verzorgen van onze zoon; Silvijn. Met heel veel plezier kijken we terug naar deze week. Sabine je hebt ons geweldig geholpen met de verzorging van Silvijn. Je was ontzettend aardig, duidelijk en mocht er ooit een 2e kindje ons gezin verblijden dan weten we je te vinden!!!

Veel liefs,
Martijn, Roxanne en Silvijn

Martijn & Roxanne Silvijn 9 november 2014

default image

Debby

Net een fijne kraamweek gehad dankzij Sabine.Goede tips gehad en alles piekfijn in orde.Zeker een aanbeveling als je een fijne kraamtijd wil.
groetjes Rick,Debby, Ruben en Mees

Rick, Debby & Ruben Mees 9 november 2014

default image

Anoek Ohle-Verduin

Gister was mijn laatste dag kraamzorg van Sabine. Ik heb met Sabine om me heen een ontzettend fijne kraamtijd gehad. Ze is geduldig, lief maar assertief genoeg om me even op mijn plaats te zetten als ik te veel bleef doen (ik ben een eigenwijsje). Ik heb me aan haar zorg overgegeven en vervolgens ontzettend genoten van de fruithapjes, kopjes thee en gezellige praatjes. Daarnaast heb ik ontzettend goede tips van haar gehad. Ondanks dat er een lichtelijk zorgpuntje was omdat Lena niet aankwam, heeft ze me alle rust en vertrouwen gegeven om goed met deze situatie om te gaan. Met onze kleine Lena was ze sowieso geweldig! Bij de volgende bellen we zeker weer! Voor nu kijk ik nog uit naar de babymassagecursus die ik bij haar wil volgen. Zien we haar toch nog even... want eerlijk is eerlijk ik mis haar nu al!

Anoek Lena 9 november 2014

default image

Claudia

Lieve Sabine.
Ondanks de tranen en heftige emoties door, heb ik niet alleen een droombevalling maar ook een droomkraamtijd gehad. Mede dankzij jou en jouw kalmte, fruithapjes, lieve woorden en goede zorgen. Ondanks alle angsten en onzekerheden wist je mij het gevoel te geven dat het met ons wel goed zou komen. Inmiddels zijn we alweer ruim 7 maanden verder en het gaat geweldig met ons. Mijn lieve Jemma groeit als kool, de puzzelstukjes van ons leven zijn behoorlijk op zijn plek gevallen en met z’n drietjes zijn we heel gelukkig.
Liefs, Claudia

Claudia Jemma 10 januari 2016

default image

Aarzel niet en bel Sabine!

Sabine is de beste en de liefste kraamverzorgster die je je kunt wensen. Haar rust en haar kennis hebben mij heel veel goed gedaan en gesteund in mijn mooie, emotionele en bijzondere kraamtijd.

Aarzel niet en bel Sabine!

Elles . Kraamzorg 3 juli 2017

default image

Peter van Duijn

Hey Sabine,

We hebben jou als een warm, fijn en prettige mens ervaren in zowel 2013 als 2015. Daarbij heb je ons goede tips and tricks meegegeven, waar we echt iets aan hadden. Bedankt voor de ondersteuning en bijdrage toen als beginnende ouders😊.

We raden andere echt aan om met jou in zee te gaan👍

Peter van Duijn Nelson & Sari 20 augustus 2017

default image

Topper is ze!

Sabine is 2 keer mijn kraamverzorgster geweest, ze is heel erg goed! Haar rust die ze heeft, heeft mij heel erg goed gedaan!
Topper is ze!!

Kim . Kraamzorg 21 augustus 2017

 

Shares
Share This