Shantala Babymassage

 

IMG_1784IMG_1655IMG_1733

Vanaf mei 2013 mag ik mij naast zelfstandig kraamverzorgster ook docent Shantala babymassage noemen.

Een mooie aanvulling op mijn beroep!

Met ingang van januari 2018 zal ik op onze nieuwe locatie in aan de van Veenweg te Heerhugowaard starten met Shantala babymassage.

Shantala babymassage komt oorspronkelijk uit India. Het is bewust aanraken en aangeraakt worden, een mooie manier om de band me je baby te versterken. Shantala babymassage zorgt voor een goede doorbloeding en versterkt het immuunsysteem. Maar bovenal is het een ontspanningsmassage dat bijdraagt tot het verkrijgen van rust.

Tevens helpt het bij huilbaby’s en onrustige baby’s. Baby massage kan je kindje helpen met het activeren van de zintuigen, waardoor slaap- en waakritmes verbeterd kunnen worden. Ook helpt Shantala babymassage bij darmkrampjes en overstrekken.

Vanaf 5 weken tot en met 9 maanden is de leeftijd om de massage aan te leren. De cursus wordt gegeven op de donderdagavond. De cursus omvat 4 avonden van 19.00u tot 20.30u.

Het cursusgeld bedraagt 85,00 euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee, cursusmateriaal en het gebruik van natuurlijke massageolie. Na de cursus bestaat de mogelijkheid om in alle rust je baby te voeden.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van aromatherapie en rustgevende muziek hetgeen de ontspanning compleet maakt!

Na de massage mogen de baby’s heerlijk relaxen in een lavendelbadje.

massage_2 massage_3 massage_5 massage_7 massage_8 massage_9

Wilt u zich aanmelden voor Shantala Babymassage?  vul dan onderstaand formulier compleet in en klik op submit

Groetjes van Sabine.

Shares
Share This